Om ImpQ

Vi är specialister på Testledning, Testautomatisering, Testcoachning samt Testning. Vår värdegrund är att förbättra kvalitet samt att vara ditt förstahandsval. 

Om ImpQ

ImpQ AB startades år 2014 av Darius Oskouiyan. Darius har flera års erfarenhet av Testledning och Mentorskap inom Test. Darius har arbetat inom branscher såsom Telekom, Fordon, Bank och Finans, Myndighet, Retail, Resebyrå, Tungindustri, försäkring, Medical.

ImpQ är specialister på Testledning, Testautomatisering och Testcoachning samt Testning. Vårt fokus är att förbättra kvalitet och vara ditt förstahandsval när det gäller detta. 

Vi har arbetat med stora aktörer såsom Ericsson, Scania, H&M, TUI, SEB, Atlas Copco bland flera. Se ett urval av våra kunder nedan. 

Vi förbättrar kvalitet

Grundaren av ImpQ, Darius Oskouiyan, har tidigare i sin karriär arbetat ett flertal år som konsult inom branschen och insåg att det fanns ett behov hos kunder att hitta ett specialistbolag som enbart har inriktining inom Test. På den vägen startade Darius ImpQ AB.

ImpQ är idag just det som Darius själv ansåg saknas på marknaden, det vill säga  ett specialistbolag med inriktning inom Test. ImpQs värdegrund är att förbättra kvalitet.

ImpQ erbjuder skräddarsydda testprocesser som passar dig som kund. Detta för att alltid vara ett förstahandsval på marknaden.

Några av våra kunder

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss.